Honda Carpați Motor a organizat Weekend-ul Porţilor Deschise

Honda Carpați Motor continuă tradiția și cu ocazia celei de-a doua ediții a Zilelor Porților Deschise, desfășurate în perioada 30-31 Martie 2013, a găzduit evenimentul de lansare oficială a celei mai noi tehnologii Honda, automobilul Civic 1.6 i-DTEC Diesel.

Aerodinamic, performant,  futurist, dar și compact, spaţios, practic şi distractiv de condus, cu un consum redus și putere deosebită, noul Honda Civic 1.6 Diesel este perfect echilibrat, menţinând balanţa dintre nevoile şi dorinţele beneficiarului.

Îmbinarea condusului sportiv cu grija faţă de mediu nu a fost niciodată mai reuşită, modelul Civic fiind prevăzut cu butoane precum Eco Assist şi ECON care asiguă un condus relaxant și în același timp optimizează consumul de combustibil.

Motorul i-DTEC, care îmbină puterea (120CP) şi cuplul (300Nm) cu emisii CO2 de doar 94g/km, atribuie automobilului calităţi estetice şi funcţionale, trăsături de care toți  cei curioși să îl descopere s-au convins prin posibilitatea de a conduce Civic-ul pe un traseu prestabilit.

Ceea ce va diferenția întreaga gamă de automobile Honda lansate de acum înainte este  tehnologia revoluţionară Earth Dreams care a dat naștere unor automobile prietenoase cu mediul și eficiente prin motoarele cu consum redus, care se reflectă îndeosebi în grija pentru mediu, fără însă a se pierde din bucuria de a conduce. Astfel, esteticul şi tehnologia se completeaza reciproc  într-un mijloc de transport și devin un stil de viaţă.

Mult așteptatul Honda Civic Diesel și-a făcut debutul avându-i alături pe reprezentanți ai  blogosferei auto, persoane interesate de evoluţia Honda, clienți, corespondenți din presă, cluburi de racing, dar și amatori ai tehnologiei eco friendly.

Showroom-ul Honda din strada Expozitiei, Nr.2 a prins culoare prin intermediul partenerilor acestui eveniment: “Sarto made to measure”, „Oxette”, „Charme Boutique”, „Wardrobe B”,  designerul vestimentar Mariana Marin şi  „Mona with Gloss”, care au avut grijă să răsplătească participanţii cu jocuri interactive, tombole cu premii, oferte speciale şi test drive-uri.

Adaugati comentariu