Honda Civic Sedan: generație nouă pentru piața nord-americană

A 11-a generație a modelului compact Honda Civic Sedan a fost prezentată pe piața nord-americană. Rămâne de văzut dacă versiunea europeană va fi inspirată de noul model.

Honda Civic este unul dintre cele mai importante modele pentru constructorul japonez. Este un model de volum și se află în oferta mărcii de aproape 50 de ani. Modelul este extrem de popular în America de Nord, iar piața americană este prima care primește a 11-a generație a versiunii sedan pentru modelul Civic.

Honda Civic Sedan pentru piața nord-americană

Honda Civic adoptă un design simplificat, renunțând la liniile futuriste ale actualului model. Ampatamentul noului model a fost mărit, deci spațiul la interior este acum mai generos. La capitolul motorizări, noul Civic pentru piața americană va folosi motorul 2.0 aspirat pe benzină cu 158 CP sau 1.5 turbo de 180 CP.

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze CVT. Interiorul pune accent pe instrumentele de bord digitale cu ecran de 10.2 inch, iar pe consola centrală avem o tabletă de 7 inch amplasată în partea superioară. Opțional se poate alege un display de 9 inch. Sistemul permite Apple CarPlay și Android Auto.

Sistemul de climatizare are comenzi fizice separate, iar pentru pasionații de muzică, Honda Civic folosește un sistem audio Bose cu 12 incinte acustice.

Via Honda US

Adaugati comentariu