Honda CR-Z – Mașina Anului 2010-2011 în Japonia

Honda motor Company a anunțat la Tokyo că modelul său CR-Z, a fost distins cu premiul “Mașina Anului 2010-2011 în Japonia”, de către juriul competiției amintite.

CR-Z este un model hibrid, care are un sistem de propulsie compus dintr-un motor de 1,5 litri pe benzină, prevăzut cu sistemul de distribuție variabilă i-VTEC și tehnologia IMA (Integrated Motor Assist), brevetată de Honda. Beneficiind de tehnologia amintită, de un design dinamic si fluid, și de un tren de rulare foarte performant, mașina are un consum mediu de carburant de aproximatriv 4 litri la 100 de km parcurși. (măsurători efectuate de responsabili din cadrul Ministerului Pământului, Infrastructurii, Transporturilor și Turismului din Japonia, pentru modelul echipat cu transmisie CVT ).

“Suntem foarte mândri că modelul nostru, CR-Z, a fost ales dintr-o companie foarte selectă a mașinilor care au participat la competiția Mașina Anului 2010-2011 în Japonia. Acest premiu ne dovedește că publicul a acceptat noile aspirații Honda, de a asigura un nivel ridicat de performanțe, prin intermediul unui automobil hibrid plăcut la condus și la un preț rezonabil, dar care păstrează în același timp spiritul Honda care le conferă clienților plăcerea de a fi proprietarii unui astfel de model. Credem de asemenea că premiul înseamnă încununarea eforturilor tuturor partenerilor noștri în acest proiect și a tuturor celorlalți care au participat în vre-un fel la el. Pe viitor, Honda intenționează să crească semnificativ numărul celor care se vor bucura de beneficiile tehnologiilor implementate pe CR-Z.” (Takanobu Ito – CEO Honda Motor Company)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top