Honda e Limited Edition: 50 de exemplare pentru piața europeană

Honda prezintă o ediție limitată pentru modelul său electric de oraș. Honda e Limited Edition va fi disponibilă doar în 50 de exemplare pe principalele piețe din Europa.

Ediția limitată a modelului Honda e este disponibilă exclusiv în noua nuanță Premium Crystal Red, caroseria fiind completată de accente negre pentru praguri, partea inferioară a spoilerului față și spate. Plafonul este, de asemenea, vopsit în negru.

Honda e Limited Edition

Modelul Limited Edition folosește jante negre de 17 inchi, iar interiorul a rămas neschimbat. Avem camerele digitale în loc de oglinzi retrovizoare și planșa de bord complet digitală formată din cinci ecrane. Modelul special a beneficiat și de o sesiune foto alături de campionul mondial din Formula 1, Max Verstappen, pilot al echipei Red Bull Racing.

Honda e Limited Edition primește motorul electric de 154 CP amplasat pe puntea spate. Bateria de 35.5kWh îi oferă o autonomie de 201 km, măsurată în regim WLTP. Pe piața din Marea Britanie, Honda e Limited Edition are un preț de 38.120 lire sterline.

Honda e a fost lansată în 2019 la Salonul Auto de la Frankfurt, fiind primul model complet electric din gama europeană a constructorului japonez.

Test comparativ: Honda e vs. Mini Cooper SE

Via Honda

Adaugati comentariu