Honda electrică va fi prezentată la Geneva. Cum va arăta? Primul teaser

Honda electrică

Honda electrică în versiune pre-serie va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie. Constructorul nipon a făcut publică prima schiță cu modul în care va arăta versiunea dezvăluită în primăvară.

Conceptul Honda Urban EV a fost prezentat în 2017, la Salonul Auto de la Frankfurt. Fotografii spion au surprins deja mașina testând pe drumurile publice din Europa, așa că se apropie momentul dezvăluirii unui prototip foarte apropiat de modelul de serie.

Honda susține că viitoarea mașină „pune acentul pe funcționalitate și caracter practic, iar schița este menită să demonstreze acest lucru cu ajutorul unui design pur, simplu și unic”.

Honda electrică 2

Schița arată că versiunea pre-serie păstrează farurile LED cu formă rotundă, așa cum le-am văzut la concept, un element negru în mijlocul capotei și panoul negru care înlocuiește grila convențională, pe care Honda ar putea să o folosească în vederea transmiterii de mesaje celorlalți participanți la trafic. Vedem că și modelul pre-serie primește camere de luat vederi în locul oglinzilor convenționale, așa cum am văzut și la noul Audi e-tron.

Fotografiile spion au arătat că prototipurile au cinci uși, în locul celor trei, cu care a fost prezentat conceptul. O altă schimbare ar fi mutarea balamalelor portierelor din partea din spate, în partea din față, pentru ca acestea să se deschidă convențional.

Versiunea de serie, integrată în planul “Electric Vision” al celor de la Honda, va intra în producție spre finele acestui an, astfel că aceasta ar putea fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Sistemul de propulsie rămâne, în continuare, secret. Honda plănuiește ca, până în 2025, două treimi din portofoliul companiei să fie reprezentat de vehicule electrice.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top