Honda Jazz debutează la Frankfurt cu motor de 1.5 litri și 130 CP

Honda Jazz

Honda Jazz se află pe drumul către Frankfurt. Subcompacta japoneză vine pe piața europeană cu o look nou, dar și cu o motorizare nouă: 1.5 litri și 130 de cai putere. Honda a făcut publice primele imagini oficiale.

Honda aduce la Salonul Auto de la Frankfurt subcompacta Jazz în versiune facelift. Cu o grilă redesenată, blocuri optice cu tehnologie LED și cu o configurație nouă și bare modificate, Honda Jazz propune și o nouă culoare, Skyride Blue.

Honda Jazz (6)GALERIE FOTO

Jazz-ul nou vine cu un ecran tactil de 7 inchi, care redă sistemul multimedia Honda Connect. Niponii oferă cruise control, scaune încălzite și sistem City Brake Active la modelele de bază, dar și Forward Collision Warning, Lane Departure Warning și Traffic Sign Recognition opțional.

Jazz 2017 pune la dispoziția ocupanților un portbagaj de 354 de litri, care devine mult mai mare odată cu apăsarea butonului Magic Seats.

Honda Jazz (3)

Honda păstrează în gamă unitatea de 1.3 litri i-VTEC cu 102 cai putere și 123 Nm, dar, pentru cei care vor mai mult, va exista de acum, pe piața europeană, versiunea “Dynamic”, cu un propulsor de 1.5 litri și 130 de cai putere, care va beneficia și de un design mai sportiv. Acesta include un eleron roșu, un difuzor de aer și jante de 16 inchi. Există posibilitatea de a cupla această unitate cu o cutie automata CVT, care se laudă cu un consum de 5,4 l/100 km și emisii CO2 de 124 g/km. La interior, “Dynamic” vine cu materiale superioare și cusături contrastante portocalii.

Honda Jazz facelift își va face debutul european pe 12 august la Salonul Auto de la Frankfurt. Primele comenzi se vor onora la începutul anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top