Honda Jazz Hibrid

Honda lansează un nou automobil hibrid. Este vorba de modelul Jazz, care va fi propulsat de sistemul IMA, același întâlnit și pe Insight sau CR-Z. Fiabilitatea și performanțele acestui sistem de propulsie, îi face pe responsabilii Honda, să spere la un succes cât mai mare pentru primul automobil hibrid din segmentul B.

Hibridul Honda Jazz îşi va face debutul mondial la Salonul Auto din Paris în luna septembrie a acestui an, demonstrând în continuare angajamentul Honda pentru tehnologia hibridă. Lansarea celui mai recent membru al familiei Jazz va marca pentru prima dată disponibilitatea unui hibrid în segmentul B. Motorul hibrid IMA şi sistemul de control sunt comune cu cele de pe hibrizii Insight şi CR-Z, având avantajul fiabilităţii dovedite a acestei tehnologii importante.

Noul model va avea acelaşi motor ca hibridul Insight, de 1,3 litri i-VTEC combinat cu o cutie de viteze CVT şi un motor elecric intercalat între cele două, creând un sistem paralel hibrid. Ca şi modelele hibride Insight şi Civic, hibridul Jazz va fi capabil să funcţioneze pe motor electric numai în anumite medii şi condiţii de viteză redusă.

Vizual, Honda Jazz hibrid se remarcă faţă de gama curentă Jazz printr-o îmbunătăţire a farurilor cu halogen, stopuri clare, bară de protecţie şi o capota restilizată cu ornamente cromate. Noul hibrid va fi de asemenea disponibil în gama de culori existentă şi va putea fi personalizată utilizând nuanța Lime Green metalic.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top