Honda Jazz: update tehnic pentru cel mai mic model din gama constructorului nipon

Honda Jazz autoexpert.ro

Honda a anunțat un update tehnic pentru modelele Jazz și Jazz Crosstar care aduce mai multă putere pentru sistemul de propulsie hibrid e:HEV.

Honda Jazz primește un update tehnic pentru sistemul de propulsie hibrid e:HEV, plus un nou nivel de echipare numit Advance Sport. Japonezii au mai umplat și la setările suspensiei pentru noul novel de echipare pentru a oferi un plus agilitate pe viraje.

Honda Jazz autoexpert.ro

Update tehnic pentru Honda Jazz

Pentru nivelurile de echipare Elegance și Advance, noul Jazz vine cu o grilă frontală nouă, inserții negre pentru faruri și spoilere redesenate. Noua versiune de echipare Advance Sport poate fi configurată în noua nuanță Urban Grey, are jante de 16 inchi și o serie de accente sportive.

Honda Jazz autoexpert.ro

Cea mai importantă modificare adusă modelului Jazz este creșterea puterii oferită de către sistemul de propulsie hibrid. Puterea motorului electric a crescut cu 14 CP ajungând la 122 CP. Motorul electric generator este și el cu 8 kW mai puternic ajungând la 78 kW (106 CP). Motorul termic pe benzină de 1.5 litri oferă acum 107 CP, cu 9 CP mai mult față de versiunea anterioară. Transmisia automată a fost recalibrată pentru a eficientiza noul sistem de propulsie.

Honda Jazz autoexpert.ro

Honda a adăugat și posibilitatea de tractare pentru Jazz pentru o sarcină de maxim 500 kilograme. Versiunile updatate ale modelelor Honda Jazz și Jazz Crosstar va debuta în Europa în acest an.

Test drive Honda Jazz Crosstar e:HEV

 

Via Honda

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top