Honda S2000 renaşte. Imagini în premieră cu noul roadster

Honda S2000, unul dintre cele mai iubite modele din istoria constructorului nipon, renaşte din propria cenuşă. Primele imagini dezvăluie un design futurist, cu accente de NSX.

Imaginile spion publicate de colegii olandezi de la Autoweek.nl atestă veridicitatea zvonurilor care anunţă lansarea unui model sport, poziţionat sub modelul port-drapel NSX.

Succesorul spiritual al îndrăgitei Honda S2000 pare, la prima vedere, o clonă la scară redusă a fratelui mai mare, liniile sale amintind inclusiv de noul Civic Type-R, prezentat la Geneva. CITEȘTE TOTUL DESPRE NOUL CIVIC TYPE-R AICI.

Bursa zvonurilor anunță un tren de rulare cu tentă eco. Ca şi în cazul lui NSX, Honda va opta pentru un sistem de propulsie hibrid, cu un motor termic montat central şi unul electric poziţionat pe fiecare dintre cele două axe, pentru a mima avantajele unei transmisii integrale. Plafonul escamotabil va fi realizat din material textil, în încercarea de a ţine masa maşinii în frâu.

Designul extravagant, cu tentă de show car, pare să anunţe că imaginile înfăţişează cel mai probabil varianta conceptuală a viitoarei Honda S2000. Prototipul ar urma să fie prezentat fie în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, fie chiar mai repede, la final de aprilie, la New York.

honda-s2000 (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top