Honda Trading România a adus noutățile moto pentru primăvara 2012

În perioada 21 – 22 aprilie, cu un total de 17 modele expuse, dintre care 3 premiere naţionale, standul Honda și-a aşteaptat vizitatorii în cadrul SMAEB 2012.

Alături de noile modele au fost prezente la stand şi cele cinci modele lansate în 2011 dar şi o unitate moto-ambulanță Honda Deauville din dotarea IGSU (Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă), căreia producătorul îi va asigura mentenanţa pe parcursul unui an de zile.

O reţea extinsă de distribuţie şi service în România, din luna aprilie

Prezenţa vizibilă din cadrul SMAEB reprezintă o dovadă a implicării Honda Trading în activitatea moto autohtonă şi în acelaşi timp anunţă extinderea reţelei dealerilor moto Honda cu nu mai puţin de 6 parteneri, ce vor acoperi principalele zone ale ţării. În acest fel, pe lîngă Bucureşti, în Cluj-Napoca, Braşov, Tîrgu Jiu, Timişoara, Iaşi şi Piteşti vor exista dealeri autorizaţi pentru vînzare şi operaţiuni de service.

Campania de verificare gratuită de primăvară

Disponibilă în perioada 23 Aprilie – 31 Mai la toţi cei 7 dealeri Honda, Campania de verificare gratuită de primăvară se adresează tuturor posesorilor de motociclete Honda şi doreşte să menţină nivelul de satisfacţie al acestora la un nivel cît mai înalt. În plus, în această perioadă, clienţii beneficiază de 30% reducere la manoperă şi 15% reducere la piesele de schimb.

4 modele noi pentru România disponibile din luna aprilie

Cele trei modele de motociclete prezentate în premieră la SMAEB sunt: Honda NC700 S (categoria Naked), Honda NC 700 X (categoria on off) si Honda Crosstourer VFR 1200 X.

Cea de-a patra premieră a anului 2012, din categoria scuter, este reprezentată de modelul Honda Vision NSC 50 şi va fi disponibilă la vînzare de la sfîrşitul lunii aprilie..

Modelul Honda NC700 S, versatil şi uşor de folosit, este potrivit pentru orice nivel de experienţă. Construită pentru a oferi o experienţă de condus plăcută, motocicleta are un grad ridicat de control şi libertate datorită poziţionării şezutului şi a poziţiei de condus. Motorul este şi unul dintre cele mai eficiente, din punct de vedere al consumului de combustibil.

Honda NC 700 X oferă o experienţă unică conducătorilor experimentaţi prin agilitatea şi poziţia de condus specifică motoarelor off-road combinată cu standardele ridicate de stabilitate şi performanţele motorului.

Honda Crosstourer VFR 1200 X stabileşte un nou standard în categoria motocicletelor sport tourer. Crosstourer VFR 1200 X combină caracteristicile sport, cum ar fi motorul V4, cu cele ale motocicletelor off road – suspensiile sau poziţia ridicată a şezutului – într-un model cu un design deosebit, unic şi cu flexibilitate ridicată.

Honda Vision NSC 50 este proiectat pentru folosirea zilnică de către o gamă largă de utilizatori, oferă durabilitate, mobilitate, siguranţă şi uşurinţă în folosire la un preţ atractiv.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top