Honda Urban EV iese la teste. Ce au de gând japonezii?

Honda Urban EV iese la teste. Ce au de gând japonezii (4)

Honda Urban EV a plecat pe drumul electrificării. Niponii lucrează intens la prima lor mașină electrică de serie. Vehiculul cu emisii zero va ajunge în showroom-uri la finele anului viitor.

Honda Urban EV va fi versiunea de serie a conceptului cu același nume, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2017 și prima dintr-o serie de mașini electrice construite de japonezi.

Honda Urban EV iese la teste. Ce au de gând japonezii (5)

La ora actuală, nu există detalii referitoare la sistemul de propulsie al micuțului vehicul urban, iar camuflajul alb-negru nu lasă la vedere mai nimic. Observăm însă, că prototipul surprins în teste are o caroserie mai practică decât a conceptului, pentru că a primit portiere convenționale, care se deschid în aceeași direcție. Sunt șanse mari ca farurile LED rotunde să rămână pe poziție, la fel și accentele retro ale design-ului.

Honda Urban EV iese la teste. Ce au de gând japonezii (6)

Portierele din față vor primi mânere escamotabile, iar cele din spate vor avea mânere ascunse în zona montantului spate. Fotografiile spion arată că prototipul nu are oglinzi retrovizoare, ci camere video, amplasate în dreptul montantului față. Imaginile captate de acestea vor fi redate la interior, pe display-uri aflate la extremitățile bordului, o soluție aleasă și de Audi pentru SUV-ul său electric, E-Tron, prezentat în septembrie, la Paris.

Honda Urban EV iese la teste. Ce au de gând japonezii (2)

Și la interior ar trebui să găsim un concept simplificat, orientat în direcția simțului practic. Versiunea de serie nu va renunța la instrumentarul digital.

Honda Urban EV va fi prezentată în prima jumătate a anului viitor.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top