Honda ZR-V: imagini noi cu noul SUV nipon

Honda ZR-V, noul SUV din gama constructorului nipon, a fost deja lansat pe piața din Japonia. Modelul va ajunge și în Europa în 2023.

Primele imagini oficiale cu modelul Honda HR-V au fost publicate în Japonia. Noul model SUV preia motorizarea hybrid de la Civic e:HEV și va ajunge și în Europa anul viitor.

Honda ZR-V

Honda ZR-V se prezintă cu un stil de design diferit față de ce a oferit constructorul nipon până acum, partea frontală fiind dominată de grilă specifică. În spate, un eleron montat pe hayon oferă o notă sportivă, accentuată de cele două evacurări amplasate simetric.

La interior, Honda păstrează minimalismul inaugurat pe cele mai noi modele ale sale. Avem două ecrane, unul amplasat central, altul în fața celui de la volan, iar cutia de viteze automată este acționată printr-o serie de butoane.

Versiunea japoneză folosește sistemul de propulsie hybrid e:HEV identic cu cel de pe modelului Civic. Sistemul utilizează propulsorul 2.0 benzină alături de un motor electric pentru un total de 184 CP. Pe piața din Japonia, noul model va fi disponibil și cu propulsorul pe benzină de 1.5 litri. Ambele versiuni folosesc o transmisie automată de tip CVT.

Honda ZR-V va debuta pe piața europeană în 2023.

Via Honda

Adaugati comentariu