Hotel TSS Covasna: Gazda competiţiei Best Electric Car în România

Un abur. Asta a fost Best Electric Car acum cinci ani. De atunci, aburul s-a transformat în visuri, visurile au căpătat contur, conturul a devenit palpabil. Inițial, cu stângăciile inerente fiecărui proiect nou. Totuși, conceptul a fost excelent: din totalitatea modelelor lansate în anul curent, trebuiau alese șapte, care să concureze în finală. Juriul a fost ales „pe sprânceană” încă de la prima ediție. Criteriul au fost clar: să avem cei mai buni jurnaliști auto. Punct! Firește, nu toți au acceptat, dar majoritatea au răspuns pozitiv și acum, după patru ani, am ajuns într-o formulă de vis.

Suntem bucuroși că Hotel TSS Covasna s-a alăturat acestui proiect şi a devenit gazda competiției Best Electric Car in Romania. Acest eveniment, axat pe inovațiile și performanțele automobilelor electrice, s-a desfășurat într-un cadru pitoresc, datorită ospitalității și facilităților oferite de acest hotel.

Pe durata competiției, echipa noastră a avut parte de confortul și eleganța camerelor de la Hotel TSS Covasna. Fiecare cameră este amenajată cu atenție, oferind o atmosferă relaxantă și plăcută. Serviciile au fost cu mult peste asteptări, iar atenția la detalii a fost apreciată de toți membrii echipei noastre.

Preparate culinare deosebite

Un alt aspect care ne-a plăcut a fost calitatea preparatelor culinare. Hotel TSS Covasna oferă un meniu variat, cu preparate pregătite din ingrediente proaspete și locale. Fiecare masă a fost savurată, de la micul dejun până la cină. Mese pe cinste!

O destinație de vacanță plăcută

Hotelul reprezintă o locație extraordinară pentru evenimente și competiții, dar și o destinație de vacanță atractivă. Situat într-un peisaj natural frumos, hotelul oferă diverse activități pentru toate gusturile. Fie că sunteți pasionați de drumeții, ciclism sau doriți să vă relaxați în centrul spa, veți găsi aici multe opțiuni pentru petrecerea timpului liber.

O Experiență Fcare merită repetată

Experiența noastră în cadrul competiţiei Best Electric Car in Roamnia la Hotel TSS Covasna a fost foarte plăcută și ne-am bucura să revenim şi cu alte proiecte. Recomandăm acest hotel celor care doresc să combine relaxarea cu activitățile în aer liber, într-un cadru natural deosebit. Mulțumim, Hotel TSS Covasna, pentru ospitalitate și serviciile oferite!

Pentru mai multe informații despre Hotel TSS Covasna și pentru rezervări, vizitați site-ul oficial aici.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda CX-60 diesel AutoExpert.ro

Test Mazda CX-60 diesel

Într-o lume care murdărește lenjeria intimă când aude de diesel, Mazda face un gest aparent excentric. Investește în dezvoltarea de la zero

Scroll to Top