Hotel TSS SPA & WELLNESS Covasna: refugiu, relaxare și confort

Situat în frumoasa regiune Covasna, Hotelul TSS SPA & WELLNESS este locul ideal pentru cei care caută să se relaxeze și să se răsfețe. Cu peisaje naturale impresionante în jur, hotelul oferă o combinație excelentă de servicii de wellness și confort modern, atrăgând vizitatori din toată țara și de peste hotare. O vacanță aici promite momente de liniște și revitalizare pentru trup și suflet.

Camerele hotelului sunt concepute pentru a oferi confort și odihna

Fiecare cameră dispune de facilități moderne, precum internet Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat și balcoane private cu vedere frumoasă. Designul interior îmbină elemente tradiționale și moderne, creând o atmosferă primitoare și relaxantă. Curățenia și atenția la detalii contribuie la o experiență de cazare plăcută.

Hotelul TSS SPA & WELLNESS Covasna este, de asemenea, un loc ideal pentru evenimente speciale. În 2024, hotelul a găzduit competiția Best Electric Car. A patra ediție a competiției Best Electric Car in Romania – un concept unic în țara noastră, dezvoltat ca răspuns natural la schimbările profunde din industria auto, axată acum pe migrarea rapidă către propulsia electrică – a avut în acest an un format mai complex și șapte finaliste din aproape toate segmentele industriei: BMW iX2, Hyundai Ioniq 6, Kia EV9, MG4, Renault Scenic E-Tech, Volkswagen ID7 și Volvo EX30.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a 5 zile – în primele trei zile, finalistele au putut fi admirate la București Mall, iar ultimele două zile au fost alocate testelor.

Pe un traseu însumând peste 700 km de drumuri diverse, de la parcurs urban la autostradă și de la drumuri de munte la drumuri naționale aglomerate, cei 14 membri ai juriului au putut observa în detaliu avantajele și dezavantajele fiecărui model, într-o amplă varietate de condiții. Nu doar dinamica, autonomia sau confortul au contat în jurizare, ci și timpii de încărcare a bateriilor, sau conectivitatea, toate acestea trecute și prin prisma prețului.

Juriu Best Electric Car AutoExpert

Acest eveniment a demonstrat deschiderea hotelului față de sustenabilitate și inovație

 

Mergand mai departe, restaurantul hotelului oferă o experiență culinară plăcută, cu preparate delicioase din bucătăria locală. Meniul variat și ingredientele proaspete, de proveniență locală, fac fiecare masă specială. Micul dejun bufet este bogat și diversificat, asigurând un început de zi perfect, iar cina à la carte este un moment de răsfăț pentru toți oaspeții.

Hotelul TSS SPA & WELLNESS Covasna este destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă într-un cadru natural frumos, beneficiind de servicii de calitate și facilități moderne. Fie că ești în căutarea unui loc de relaxare totală sau participi la un eveniment special, acest hotel îți va oferi o experiență memorabilă de relaxare și revitalizare.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top