Hotilor le-a mers “ca pe roate”! Mașini lăsate fără roți în curtea reprezentanței!

Honda mașini fără roți (4)

Peste 30 de mașini au rămas fără roți în curtea unei reprezentanțe. O reprezentanță Honda din Carolina de Nord, Statele Unite, a fost prădată de hoți. Curtea în care se aflau mașinile este păzită, dar nu și supravegheată video.

Prădătorii încă neidentificați au acționat după același scenariu în cazul tuturor mașinilor vandalizate: au spart geamul din față pe partea dreaptă, au deblocat ușile, apoi au trecut la demontarea roților. Se pare că hoții au în plan și alte lovituri, pentru că au furat și cricurile din kit-urile de pană aflate în portbagajele vehiculelor. Printre “victimele” vizate se numără și trei Honda Accord Sport și o Honda Pilot, cu jante mari, de 19 inci. Hoții au furat și jantele, și anvelopele, dar valoarea pagubei nu a fost comunicată încă.

Mai multe fotografii cu mașinile vandalizate AICI.

Cei de la reprezentanță au văzut dezastrul abia dimineață și au anunțat poliția, dar oamenii legii susțin că nu va fi ușor să pună detaliile cap la cap. Curtea în care se aflau mașinile nu beneficiază de camere de supraveghere, iar paznicul de noapte nu a auzit și nu a văzut nimic. Compania care acționează peste drum de reprezentanță le-a pus deja la dispoziție oamenilor legii, imaginile captate de camerele lor în noaptea atacului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top