Hyundai Elantra câștigă distincția Autobest 2012

Hyundai Elantra a fost votată modelul “Autobest “ pentru anul 2012. Cumulând un total de 839 de puncte, noul model Hyundai de clasă compactă a devansat rivalii săi finaliști: Ford Focus – clasat pe locul al doilea, la o diferență de 81 de puncte, Chevrolet Aveo, Fiat Panda și Toyota Yaris.

Zece membri ai juriului, dintr-un total de cincisprezece, au votat drept castigator modelul Hyundai Elantra, in timp ce urmatorul model clasat, Ford Focus, a fost sustinut de numai trei membri ai juriului pentru pozitia de lider. Prin aceasta decizie, Hyundai Elantra s-a detasat facil de restul modelelor finaliste, revendicand mult ravnitul titlu.

“Elantra reprezinta expresia perfecta a strategiei Hyundai “New Thinking. New Possibilities” (“O noua viziune. Noi Posibilitati”). Noul model Elantra face disponibila calitatea premium catre consumatorii cu putere medie de achizitie din regiunea est-europeana. Elantra se conduce superb, prezinta un design spectaculos, o calitate superioara a materialelor si spatiu interior impresionant. Oportunitatea Elantra la nivel de preturi – pur si simplu cea mai buna achizitie la momentul actual pentru piata europeana,” a declarat Ilia Seliktar, presedinte al organizatiei Autobest.

Decizia juriului Autobest are la baza 13 criterii, fiecare cu un numar specific de puncte alocate. Spre exemplu, pretul – cu o valoare de 60 puncte din totalul de 240, reprezinta cel mai important aspect considerat in evaluare. Alte criterii semnificative pentru regiunea Autobest sunt: reteaua de distributie si service, disponibilitatea pieselor de schimb, consumul de combustibil si capacitatea de incarcare. Designul, evaluat la maxim 30 de puncte, devine un criteriu tot mai important pentru publicul tarilor emergente.

Organizatia Autobest reprezinta singurul juriu international independent ce premiaza raportul calitate/pret in piata auto din perspectiva publicului larg. Editia curenta a concursului a fost sustinuta de catre cincisprezece membri ai juriului, distinsi pe plan local pentru activitatea depusa in lumea auto si voci reprezentative in industrie.

Dragos Magdalina, Director Executiv al importatorului Hyundai Auto Romania a declarat: “Hyundai Elantra a inregistrat o atentie desavarsita din partea publicului roman. Inca de la momentul lansarii sale, Elantra a primit recenzii extrem de pozitive – aspect reflectat si in cererea pentru acest model la nivel local. Decizia Autobest se bazeaza insa atat pe calitatile produsului, cat si pe serviciile pe care Hyundai le pune la dispozitia clientilor sai. Votul Romaniei punctat catre modelul Elantra si catre marca Hyundai ne confirma avansul inregistrat de acest brand pe parcursul ultimului an de activitate la nivel local. Consolidarea retelei de distributie si service, introducerea noii game Hyundai si pozitionarea sa corecta in piata ne-au atras dupa sine aprecierea clientilor nostri si un grad superior de retentie al acestora in calitate de posesori actuali si viitori Hyundai. Devansarea unor modele concurente recunoscute, precum Ford Focus, Chevrolet Aveo sau Toyota Yaris, denota forta cu care producatorul Hyundai Motor Company accede catre varful ierarhiei auto mondiale.”

Adaugati comentariu