Hyundai Elantra Coupe își face debutul în Asia

Hyundai Motor Company, cel mai mare producător auto din Coreea de Sud, a prezentat modelul Elantra Coupe pieței locale, în cadrul Salonului Internațional de la Busan.

„Elantra Coupe*, dezvoltata in baza versiunii sedan, va oferi o noua experienta si valoare clientilor cu un stil si mai sofisticat. Vom oferi in mod continuu valorile «Modern Premium» mai multor clienti“, a declarat Choong Ho Kim, Presedinte si COO Hyundai Motor.

*  Elantra Coupe este denumita Avante Coupe in Coreea.

Standul Hyundai ocupa cea mai generoasa suprafata in cadrul salonului auto si a fost dezvoltat in baza conceptului de design „Trecerea dinamica catre viitor“. In timp ce Hyundai a pastrat imaginea unitara de brand „Modern Premium“ la nivel global, standul a fost conceput pentru a transmite imaginea dinamica a efervescentului oras-port Busan.

Elantra Coupe are o lungime totala de 4.540 mm (cu 10 mm mai lunga decat versiunea sedan), o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.435 mm. Gratie propulsorului 2.0 l Nu Gdi si a transmisiei cu sase trepte, Elantra Coupe genereaza o putere de 175 CP si cuplu maxim de 213 Nm*. Lansarea acestui model pe piata locala din Corea este programata pentru a doua jumatate a anului curent.

* Toate specificatiile sunt limitate pentru piata din Coreea.

In cadrul salonului auto, Hyundai prezinta o gama variata de modele, de la automobile prietenoase cu mediul inconjurator, pana la modele exclusiviste, precum conceptele i-oniq si Hexa Space. In plus, Hyundai ofera o varietate de actiuni interactive pentru vizitatorii salonului.

Adaugati comentariu