Hyundai Elantra N-Line: 201 CP pentru sedanul compact

Hyundai a adăugat o versiune N-Line de 201 CP pentru noul model Elantra. Din păcate, modelul nu va fi comercializat în Europa.

Noua generație a modelului Elantra a primit o versiune performantă echipată cu motorul 1.6 GDI turbo ce dezvoltă 201 CP și oferă un cuplu maxim de 265 Nm.

Propulsorul poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

Pentru moment, noul model Elantra este comercializat în Asia și America de Nord. Rămâne de văzut dacă Hyundai va decide să aducă noua generație a sedanului compact și pe piețele europene.

Versiunea Elantra N-Line oferă un caracter sportiv scos în evidență de look-ul agresiv cu grilă restilizată, prize de aer mari și jante de 18 inch. Modelul este echipat și cu o listă completă de sisteme de asistență: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), Lane Keeping Assist (LKA), Lane Following Assist (LFA), High Beam Assist (HBA), Driver Attention Warning (DAW) sau Blind-Spot Collision Avoidance Assist (BCA).

Modelul Elantra a primit a șaptea generație în 2020, dar modelul a fost eliminat din oferta europeană a constructorului coreean. În gama compactă, Hyundai comercializează în Europa modelul i30 hatchback și fastback și Ioniq (în versiuni Hybrid, Plug-In Hybrid și Electric).

Test drive comparativ Hyundai Elantra 1.6 vs. Renault Megane Sedan 1.3 TCe

Via Hyundai

Adaugati comentariu