Hyundai Elantra – noul standard în segmentul sedan compact

Noul model Hyundai de clasa C, Elantra, este disponibil în locațiile showroom ale rețelei Hyundai Auto România începând cu data de 15 iulie.

Aflat la a cincea generație, Hyundai Elantra reunește noua linie de design „fluidic sculpture“, siguranța la cele mai înalte standarde și eficiența noilor motoare și transmisii Hyundai. Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzină, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale și automate cu șase rapoarte.

Având o greutate redusă, datorită structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distribuție variabilă D-CVVT pentru a obține 132 CP la 6.300 rpm și pentru a permite emisii scăzute și cel mai mic consum din clasă. Noul Elantra va impresiona printr-o multitudine de caracteristici avansate, o parte dintre acestea reprezentând premiere în clasa compactă: sistem automat de dezaburire, scaune spate încălzite și sistem de asistență la parcare.

În plus, noul Elantra are un nivel de siguranță mai ridicat. Alături de VSM (Sistemul de Management al Stabilității Vehiculului), care ajută autovehiculul să-și păstreze stabilitatea în situațiile critice și care este disponibil pentru prima dată în această clasă, Elantra oferă în versiunea de echipare standard sistemele ESP, ABS și șase airbag-uri.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top