Hyundai Elantra sosește în România

Noul model Hyundai de clasă C, Elantra, va fi disponibil în locațiile showroom ale rețelei Hyundai Auto România începând cu data de 15 iulie. Aflat la a cincea generație, Hyundai Elantra reunește noua linie de design “fluidic sculpture”, siguranța la cele mai înalte standarde și eficiența noilor motoare și transmisii Hyundai.

Designul noului sedan Hyundai confera o imagine puternica si increzatoare, prin coborarea conturului plafonului si prin adaugarea unor linii pline de caracter, ce se intind de la stalpul A, de-a lungul capotei, pana la bara din fata. Grila hexagonala distinctiva subliniaza apartenenta modelului Elantra la familia Hyundai. Farurile prelungile completeaza cu succes exteriorul elegant. Avand ca element de inspiratie opera celebrului sculptor roman Constantin Brancusi « Pasarea in vazduh »  , inedita linie de design Hyundai se detaseaza de aspectul clasic al modelelor compacte concurente.

Cea mai vasta garantie integrala fara limita de kilometri din piata auto 

Elantra va beneficia de programul Five Year Triple Care – cel mai bun pachet de servicii post-vanzare disponibil pe piata auto si caracterizat prin transparenta totala. Acest program a continuat sa atraga noi clienti catre vehiculele Hyundai, oferind cinci ani de garantie integrala, fara limita de kilometri; cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Motor nou si cel mai mic consum din clasa

Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzina, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale si automate cu sase rapoarte. Avand o greutate redusa, datorita structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distributie variabila D-CVVT pentru a obtine 132 CP la 6.300 rpm si pentru a permite emisii scazute de carburant si cel mai mic consum din clasa.

Variante de echipare si preturi – calitate accesibila

Noul sedan Hyundai va fi prezentat in Romania in doua varinante de echipare: Elantra si Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP si de transmisie manuala in sase trepte. Dotarile standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite, aer conditionat, volan si schimbator de viteze imbracate in piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare si comenzi audio pe volan. Preturile pentru noul Hyundai Elantra in Romania pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus (11.653 euro plus TVA). Pozitionarea de pret sustine politica Hyundai de a livra produse de calitate inalta la preturi accesibile publicului larg.

Oferta speciala de finantare prin Tiriac Leasing

In scopul de a dezvolta accesibilitatea noului model Elantra, Hyundai Auto Romania si Tiriac Leasing au implementat un program comun de finantare leasing destinat persoanelor fizice si juridice. Oferta avantajoasa de finantare este completata acum prin:
6 luni asigurare Casco gratuita
3 revizii gratuite
4 plinuri de combustibil cadou
Detaliile ofertei pot fi consultate in locatiile showroom ale retelei Hyundai Auto Romania si sunt valabile pentru intreaga gama de autoturisme noi marca Hyundai.

Adaugati comentariu