Hyundai i10 facelift – poze oficiale și prețuri

După ce a încheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vândute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o nouă versiune facelift.

Noul model este disponibil în showroomurile rețelei de distribuție Hyundai Auto România și prezintă prețuri începând de la 7.050 euro plus TVA. Prevăzut cu motorizarea 1.1 litri benzină, noul Hyundai i10 dezvoltă 69 CP, respectând normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale noului Hyundai i10 includ dotări standard precum ABS, aer condiționat și închidere centralizată. 

„Deși marca Hyundai este cunoscută publicului român în special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile în segmentul din care face parte. Hyundai i10 a încheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasă mini comercializate la nivel local. Reprezintă o performanță de excepție, care ne demonstrează că publicul mașinilor de oraș își îndreaptă atenția tot mai puternic către marca Hyundai,” a declarat Doru Brusalis, Director Comercial al Hyundai Auto România. 

Noul model Hyundai i10 pune la dispoziția clienților săi un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garanție transferabilă, în limita a 100.000 kilometri și 3 ani asistența rutieră gratuită. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top