Hyundai i20 Facelift – Mai sigur și mai inteligent

Hyundai i20 (3)

Hyundai i20 Facelift vine cu o imagine nouă și sisteme de asistență inovatoare. Toate cele trei versiuni ale gamei primesc actualizările tehnologice și schimbarea de look.

Modelele i20 cu cinci uși, i20 Coupe cu 3 uși și crossover-u Active au acum o grilă nouă, o parte posterioară cu desen nou, o bară spate nouă și opțiuni noi de culoare pentru ca aceia care aleg un i20 să îl poată personaliza în funcție de preferințe. Pe listă se regăsesc Tomato Red, Champion Blue și Clean Slate.

Hyundai i20 (2)

La interior, clienții pot selecta una dintre versiunile Blue Point și Red Point, cu accente albastre sau roșii. Alternativ, interiorul poate fi comandat și cu nuanțe mai sobre, negru sau albastru gri. La bord, regăsim acum opțional un ecran de 7 inci Display Audio și un sistem de navigație compatibil cu Apple Car Play and Android Auto. Un port USB oferă posibilitatea de încărcare a aparatelor mobile.

Portbagajul lui i20 pune la dispoziția ocupanților 326 de litri.

Hyundai i20 (6)

Cele trei motoare pe benzină au fost modificate pentru a se conforma cerințelor actuale. Hyundai introduce în gamă și transmisia 7DCT cu funcția Idle Stop & Go ca dotare standard. Unitatea de 1.0 litru T-GDi în două versiuni de putere,cu filtru de particule,  disponibilă cu transmisie manuală cu cinci, respectiv șase trepte, poate fi cuplată și la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj, o premieră în gama i20. Versiunile cu cinci și trei uși primesc și motorul de 1.2 litri, disponibil tot în două versiuni de putere, cu transmisie manuală cu cinci trepte. i20 Active poate fi comandat cu motorul de 1.4 litri cu transmisie manuală cu șase trepte. Toate motoarele sunt în conformitate cu reglementările Euro 6d.

La capitolul siguranță, i20 vine acum cu funcțiile de siguranță active Hyundai SmartSense, care include Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Departure Warning System, Driver Attention Warning și High Beam Assist.

Adaugati comentariu