Hyundai i20 – primele imagini oficiale dezvăluite accidental

Primele imagini oficiale cu noua generație a modelului Hyundai i20 au ajuns pe internet înaintea prezentării oficiale de la Salonul Auto de la Geneva.

Anunțat pentru Salonul Auto de la Geneva, noua generație a modelului de clasă mică Hyundai i20 a fost dezvăluit accidental. Câteva dintre imaginile oficiale au fost publicate pe siteuri de specialitate, dezvăluind noul model.

Până la momentul publicării online a imaginilor oficiale, Hyundai dăduse publicității doar o serie de schițe ce anunțau designul noului model.

A treia generație Hyundai i20 se prezintă cu un design atrăgător cu linii tăioase și faruri LED cu lumini de zi încorporate. Exemplarul din imaginile ajunse pe net este vopsit în două tonuri de culoare, cu plafon negru și caroserie în nuanță albastră.

Deși nu există imagini cu interiorul, se știe că noul Hyundai i20 va folosi o planță de bord complet digitală și un turometru gradat invers, în stil Aston Martin.

În urma publicării accidentale a imaginilor, Hyundai va dezvălui în curând cel mai probabil și restul datelor tehnice pentru noul model i20.

via Motor1 / AutocarIndia

Adaugati comentariu