Hyundai i30 facelift vine cu un motor diesel nou

Noul Hyundai i30 facelift (7)

Hyundai a modernizat gama i30, hatchback, break, Fastback și N, cu un facelift. Astfel, noul Hyundai i30 facelift primește modificări subtile de design. Cea mai importantă schimbare însă, se află sub capotă.

Hyundai i30 facelift primește un motor diesel nou, de 1,6 litri, disponibil în trei versiuni de putere:

  • 96 de cai putere, cu transmisie manuală cu 6 trepte;
  • 116 de cai putere cu transmisie manuală cu 6 trepte sau opțional, cu transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj cu transmisie manuală cu 6 trepte sau opțional, cu transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj;
  • 136 de cai putere.

Operațiunea facelift a vizat și adaptarea propulsoarelor la noul standard de poluare WLTP. În plus, toate motoarele pe benzină din familia i30 sunt echipate acum cu filtru de particule.

Noul Hyundai i30 facelift

La capitolul “imagine”, modelele aflate pe piață din 2017, au suferit modificări minore. Astfel, hatchback-ul și break-ul Hyundai i30 Facelift au primit o bară față nouă, preluată de la coupe-ul în patru uși, i30 Fastback. Trei culori exterioare noi sunt disponibile acum pentru cele două: Stellar Blue și Olivine Grey. O nouă linie de echipare, N Line, este disponibilă acum pentru hatchback. Această versiune vine cu suspensie, frâne și răspuns al motorului cu setări mai sportive.

Noul Hyundai i30 facelift

Interiorul modelelor va primi acum un ecran de 8 inci Display Audio, care asigură conexiune Android Auto și Apple Car Play.

Hyundai i30 facelift este conceput, dezvoltat și testat în Europa, oferind cele mai recente sisteme de siguranță SmartSense.

 

Adaugati comentariu