Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition: 280 CP pentru doar 800 exemplare

Hyundai va comercializa o ediție limitată a modelului performant i30 N numită Drive-N. Doar 800 de exemplare vor fi disponibile la nivel global.

Hot Hatch-ul Hyundai i30 N primește o versiune specială numită Drive-N. Vor fi construite doar 800 de exemplare, iar 620 de unități vor ajunge pe piețele europene. Hyundai i30 N este un rival direct pentru modele ca Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST sau Renault Megane RS.

Hyundai i30 N Drive-N

Pentru ediția limitată Hyundai i30 N Drive-N, constructorul coreean a adus o serie de modificări. Clienții pot alege doar între două nuanțe pentru caroserie: Phantom Black sau Serenity Pearl White. Modelul primește jante forjate de 19 inchi într-o nuanță specială, elemente grafice și logo-ul Drive-N pe aripile laterale.

La interior, modelul primește scaune sport cu tapițerie Alcantara, cusături și centuri de siguranță roșii și o plăcuță cu numărul de serie. Motorizarea modelului i30 N Drive-N este asigurată de propulsorul 2.0 turbo ce oferă 280 CP și 392 Nm.

Pentru transmisie, se poate alege între cutia de viteze manuală cu șase trepte, sau cea automată cu 8 rapoarte și două ambreiaje. Cel de la volan are la dispoziție trei moduri N pentru o experiență sportivă accentuată: N Power Shift, N Grin Shift și N Track Sense Shift. Prin acționarea butonului N Grin Shift, motorul oferă un plus de 10 CP pentru 20 secunde.

Noua versiune în serie limitată este disponibilă atât pentru varianta hatchback a modelului i30 N, cât și pentru cea Fastback.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top