Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition: 280 CP pentru doar 800 exemplare

Hyundai va comercializa o ediție limitată a modelului performant i30 N numită Drive-N. Doar 800 de exemplare vor fi disponibile la nivel global.

Hot Hatch-ul Hyundai i30 N primește o versiune specială numită Drive-N. Vor fi construite doar 800 de exemplare, iar 620 de unități vor ajunge pe piețele europene. Hyundai i30 N este un rival direct pentru modele ca Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST sau Renault Megane RS.

Hyundai i30 N Drive-N

Pentru ediția limitată Hyundai i30 N Drive-N, constructorul coreean a adus o serie de modificări. Clienții pot alege doar între două nuanțe pentru caroserie: Phantom Black sau Serenity Pearl White. Modelul primește jante forjate de 19 inchi într-o nuanță specială, elemente grafice și logo-ul Drive-N pe aripile laterale.

La interior, modelul primește scaune sport cu tapițerie Alcantara, cusături și centuri de siguranță roșii și o plăcuță cu numărul de serie. Motorizarea modelului i30 N Drive-N este asigurată de propulsorul 2.0 turbo ce oferă 280 CP și 392 Nm.

Pentru transmisie, se poate alege între cutia de viteze manuală cu șase trepte, sau cea automată cu 8 rapoarte și două ambreiaje. Cel de la volan are la dispoziție trei moduri N pentru o experiență sportivă accentuată: N Power Shift, N Grin Shift și N Track Sense Shift. Prin acționarea butonului N Grin Shift, motorul oferă un plus de 10 CP pentru 20 secunde.

Noua versiune în serie limitată este disponibilă atât pentru varianta hatchback a modelului i30 N, cât și pentru cea Fastback.

Via Hyundai

Adaugati comentariu