Hyundai introduce garanția transferabilă de 5 ani

Hyundai Auto România, importatorul mărcii în Romania și parte a Grupului Țiriac, introduce începând cu data de 15 ianuarie 2011 garanția transferabilă în limita a cinci ani de utilizare pentru întreaga sa gamă.

Decizia aliniază serviciile post-vânzare Hyundai la 5 ani de garanție – una dintre cele mai bune oferte curente ale pieței auto. 

Odată cu introducerea în gamă a modelului Hyundai ix35, în primavara anului 2010, Hyundai Auto România a prezentat și cel mai eficient pachet servicii post-vanzare al pieței: 5 Year Triple Care. Acesta înglobează 5 ani garanție internațională, transferabilă și fără limită de kilometri, 5 ani asistență rutieră cu acoperire europeană și 5 ani de verificări tehnice gratuite. Serviciul Hyundai 5 Year Triple Care, extrem de apreciat de către beneficiarii direcți, a fost introdus ulterior și pentru noile modele i30 facelift și ix20.

Popularitatea serviciului a atras după sine decizia de revizuire a politicii de garanție extinsă Hyundai în Romania și introducerea garanției transferabile în limita a 5 ani de utilizare și pentru restul gamei. Toate autovehiculele noi comercializate începând cu data de 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5 ani garanție transferabilă, în funcție de model: prin pachetul 5 Year Triple Care aferent modelelor ix20, ix35 și i30 facelift sau prin sistemul de 3 ani garanție standard producător la care se adaugă 2 ani garanție extinsă, în limita a 100.000 kilometri, pusă la dispoziția clientului de către importator.

Dragoș Măgdălina – Director Executiv al Hyundai Auto România – a declarat: “Noile condiții de garanție Hyundai vin în sprijinul clienților noștri prin creșterea valorii reziduale a autovehiculului odată cu introducerea garanției transferabile. Esența acestei acțiuni stă în furnizarea unor servicii realmente utile clienților noștri, care să maximizeze beneficiile de utilizare a autovehiculelor marca Hyundai.”

Vehiculele Hyundai comercializate până la data de 15 ianuarie 2011 rămân sub incidența condițiilor de garanție valabile la momentul achiziționării, specificate în contractul de vânzare-cumpărare auto.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top