Hyundai Kona facelift: informații și fotografii oficiale

Hyundai a prezentat versiunea cu facelift a SUV-ului Kona. Noul model primește schimbări de design, motorizări mild-hybrid și versiune cu look sportiv N Line.

Hyundai a adus un refresh major modelului Kona. Modelul SUV subcompact este unul dintre cele mai de succes automobile comercializate de constructorul coreean. De la lansarea din 2017, modelul a fost vândut în peste 228.000 exemplare.

Hyundai Kona facelift se remarcă prin elementele schimbate ale părții frontale. Sunt păstrate blocurile optice înguste pe două rânduri, dar grila este acum mai mică și are un design nou. În spate, stopurile au un design modificat, iar spoilerul a fost redesenat.

Hyundai a mărit modelul Kona cu 40 mm în lungime, iar gama de culori primește trei nuanțe noi: Ignite Flame, Cyber Gray, Surfy Blue, Dive in Jeju și Misty Jungle.

Hyundai adaugă în premieră și o versiune cu look sportiv numită N Line pentru modelul Kona. Kona N Line preia elemente de design ceva mai agresive de la versiunile sportive din gama N a constructorului. Kona N Line folosește jante de 18 inch cu design specific și o evacuare cu două terminații.

Kona N Line poate fi configurată cu orice motorizare din actuala gamă.

Interiorul modelului Kona facelift primește o planșă de bord digitală de 10.25 inch plus o serie de materiale noi. Display-ul central are acum 8 inch în diagonală, iar ca opțiune există și un ecran central de 10.25 inch.

La capitolul motorizări, propulsorul de bază este cel de 1.0 și 120 CP, dar care poate primi acum tehnologie mild-hybrid 48V. Motorul pe benzină de 1.6 litri are acum o putere mărită la 198 CP față de 177 CP cât oferea în trecut.

Kona facelift poate fi configurată și cu motor diesel, unitatea de 1.6 litri și 136 CP fiind în ofertă dar cu tehnologie mild-hybrid. Motorul poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șapte trepte.

Kona facelift Hybrid folosește motorul 1.6 de 105 CP asociat cu motor electric de 43 CP. Puterea totală a sistemului este de 141 CP.

Hyundai a anunțat că în curând va lansa și Kona Electric facelift, dar acesta va păstra neschimbate motorizările și bateriile.

Hyundai Kona facelift vine în aceast final de an în showroom-uri, iar pentru Kona N Line va trebui să așteptăm începutul anului viitor.

Via Hyundai

Adaugati comentariu