Hyundai motorizează Summitul G20

Hyundai Motor Company, cel mai mare producător de autovehicule din Coreea de Sud, a predat autovehiculele oficiale pentru Summitul G20 din Seul în faţa Coex Center din Seul, locație care va găzdui evenimentul.

Hyundai Motor va pune la dispoziţia organizatorilor 129 de autovehicule pe perioada Summitului, dintre acestea evidenţiindu-se limuzina Equus, care va transporta liderii G20. 

„Suntem mândri să furnizăm autovehiculele oficiale pentru un eveniment internaţional de o asemenea anvergură”, a afirmat vice-preşedintele Hyundai Motor, Euisun Chung, în timpul ceremoniei de predare a autovehiculelor. „Aceasta va reprezenta o oportunitate pentru ca liderii mondiali să constate înalta calitate şi performanţele ridicate ale modelelor noastre. Suntem de părere că acest eveniment va contribui la creşterea valorii globale a mărcii Hyundai, consolidând în acelaşi timp competitivitatea industriei auto coreene pe plan mondial.”

„Autovehiculele produse de Hyundai Motor vor avea o contribuţie semnificativă la succesul acestui Summit. Faptul că liderii lumii vor fi transportaţi în autovehicule coreene reprezintă un motiv de mândrie” a afirmat Si-Hyung Lee, ambasador al Comitetului Prezidenţial pentru Summitul G20.

În vederea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, Hyundai va trimite echipe de service cu program non-stop în toate locaţiile principale, printre care se numără sediul evenimentului, hotelurile şi aeroportul, pentru cazurile de urgenţă. În plus, în vederea asigurării calităţii autovehiculelor, preşedintele şi directorul executiv Mong-Koo Chung a inspectat personal parcul auto pus la dispoziţia Summitului. 

De asemenea, Hyundai Motor va profita de această sponsorizare pentru a prezenta întregii lumi tehnologia „Blue”. Pe lângă primul model electric de mare viteză, BlueOn, Hyundai va pune la dispoziţia personalului evenimentului autobuze electrice şi autobuze FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) pe toată perioada Summitului. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top