Hyundai pregătește i30 N Fastback pe circuitul de la Nurburgring

Hyundai i30 N Fastback (4)

Hyundai a făcutpublice primele imagini și informații oficiale referitoare la viitorul i30 N Fastback. Este cel de-al treilea membru al gamei ultra-performante N de la producătorul sud-coreean.

Asiaticii anunță că dezvoltarea coupe-ului cu cinci uși se află într-o fază avansată, iar protototipurile se află deja în teste pe teritoriul Europei. Legendarul circuit de la Nurbugring este unul dintre terenurile de joacă ale viitorului model N.

Hyundai i30 N Fastback (3)

Noul Hyundai i30 N Line – Iute ca sosul chilli

Hyundai evaluează acolo datele cu privire la performanțe și fiabilitat. Mașina va fi pusă în mișcare de un motor de 2.0 litri cu patru cilindri, ca și fratele hatchback. Acest lucru înseamnă că i30 N Fastback va veni cu două versiuni de putere: 250 de cai putere, respectiv 275 în contul modelului Performance Package.

Exteriorul lui i30 N Fastback va prezenta elemente suplimentare care îl vor face să arate mai agresiv. Pachetul include prize mai mari de aer în partea frontală, un difuzor de aer, dar și jante de dimensiuni mai mari.

Hyundai i30 N Fastback (1)

Test drive Hyundai i30 Fastback: Într-o ligă proprie

Șasiul va primi suspensie adaptivă și aceleași moduri de rulare ca acelea de la i 30 N în versiune hatchback. Fastback-ul ar trebui să accelereze la fel de repede, ajungând de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde.

Hyundai anunță că i30 N Fastback va fi dezvăluit anul acesta. Mai multe informații vor fi făcute publice în preajma lansării.

Adaugati comentariu