Hyundai prezintă primele imagini ale noi generații i30

Hyundai prezintă primele imagini oficiale ale noii generații aferente modelului i30, înaintea lansării oficiale din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2011 (IAA) de săptămâna viitoare, etalând un nou design captivant pentru cel mai bine vândut vehicul din segmentul C al mărcii.

Hyundai se asteapta ca noua generatie sa construiasca mai departe, peste fundatia ridicata de succesul modelului i30 precedent – primul model al companiei al carui nume incepea cu prefixul „i”, pionierul care a introdus noua nomenclatura si a anuntat noua era Hyundai in Europa.

i30 a fost si primul model conceput in Europa, primul model produs la fabrica din Cehia si primul Hyundai care a obtinut cinci stele in cadrul testelor Euro NCAP.

Dupa lansarea din 2007, vanzarile modelului i30 in Europa au crescut de la an la an, pana la 115.000 unitati in 2010 – cea mai mare cifra anuala de vanzari a unui model Hyundai in Europa. Vanzarile totale au atins cifra de 350.000 unitati pana la jumatatea anului 2011.

Conceputa la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, Germania, noua generatie i30 reprezinta o evolutie a limbajului „sculptura fluida”, afisand ADN-ul de design distinctiv al marcii.

„Noua generatie i30 se incadreaza in familia Hyundai datorita grilei frontale hexagonale si a farurilor asemanatoare unor bijuterii, precum si datorita luminilor de zi. Aceste lumini au o forma unghiulara intr-un canal cu margini line, oferind mai multa personalitate vehiculului, precum si senzatia de rafinament si lux,” a declarat Thomas Bürkle, designer sef al Centrului Tehnic Hyundai Motor Europa.

„Consideram ca noua generatie i30 va atrage tinerii si consumatorii progresivi, ce nu isi doresc doar o masina performanta, ci si o masina atragatoare. In acest fel, noua generatie a modelului i30 va contribui la viitorul succes in vanzari, la cresterea notorietatii marcii si va imbunatati perceptia despre marca Hyundai in randul consumatorilor europeni,” a afirmat Allan Rushforth, Senior Vice President si CEO al Hyundai Motor Europa.

Pachetul Five Year Triple Care include cinci ani de garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite.

Adaugati comentariu