Hyundai Santa Fe, fotografii noi cu SUV-ul sud-coreean

2019-Hyundai-Santa-Fe

Mai sunt două săptămâni până la Salonul Auto de la Geneva, dar au apărut deja sute de fotografii cu noul Hyundai Santa Fe care va fi prezentat oficial în martie în Elveția. SUV-ul sud-coreean cu cinci portiere oferă și o configurație cu șapte locuri.

Versiunea cu ampatament lung și spațiu pentru șapte pasageri va purta acum denumirea de Santa Fe XL, iar Hyundai anunță că lucrează și la un SUV cu opt locuri.

2019-Hyundai-Santa-Fe-86

Santa Fe preia noul limbaj de design familiar de la fratele mai mic, Kona, cu o grilă masivă flancată de faruri LED alungite și înguste. Din profil, SUV-ul este caracterizat de linii fluide, accente metalice și protecții din plastic, care îi anunță robustețea pe terenuri grele.

Noul Santa Fe măsoară 4.770 mm în lungime, 1.890 mm în lățime și 1.680 mm în înălțime, având un ampatament de 2.765 mm. Modelul este cu 70 mm mai lung și cu 10 mm mai lat ca predecesorul, în timp ce ampatamentul a crescut cu 65 mm. Grație noilor dimensiuni, și portbagajul este acum mai generos, modelul cu cinci uși oferind un volum între 585 și 625 de litri. Doar 130 de litri în spatele celui de-al treilea rând de scaune sunt trecuți în contul versiunii cu șapte locuri.

2019-Hyundai-Santa-Fe-56

Asiaticii păstrează secretul în privința gamei de motorizare, dar vom vedea cu siguranță propulsoare pe benzină de 2.0 litri, și pe motorină, de 2.0, respectiv 2.2 litri. Toate motorele pot fi cuplate cu o transmisie automată cu opt rapoarte și tracțiune integrală.

Hyundai Santa Fe vine este acum ultra-tehnologizat, iar fotografiile confirmă prezența unui instrumentar de bord digital, a unui sistem multimedia de ultimă oră și a unui head-up display. SUV-ul face un pas înainte și la capitolul siguranță, beneficiind de sistemul de evitare a coliziunilor frontale cu frânare de urgență, de asistență la menținerea benzii de rulare, asistență la rularea pe autostradă și, unic în segment, sistem de detectare a pasagerilor aflați pe bancheta din spate, Rear Occupant Alert.

Cei de la Hyundai susțin că au primit deja peste 14.000 de comenzi pentru noul model, încă nelansat!

Adaugati comentariu