Hyundai Santa Fe: look nou pentru cel mai mare SUV din gama constructorului coreean

Hyundai a prezentat oficial noul redesign pentru SUV-ul Santa Fe. Modelul cu șapte locuri folosește o platformă nouă și un look nou și proaspăt.

Hyundai a prezentat oficial primele imagini cu noul Santa Fe updatat. Cel mai mare SUV din gama constructorului european primește o platformă nouă ce deja este folosită de modelul Sonata dedicat pieței americane.

Hyundai spune că noua platformă permite o dinamică mai bună, vibrațiile au fost reduse, iar insonorizarea este îmbunătățită.

Noua versiune a SUV-ului Hyundai Santa Fe va fi disponibilă și în versiuni hybrid și plug-in hybrid. Constructorul nu a publicat încă datele tehnice complete, dar cel mai probabil va folosi sistemul PHEV ce se regăsește pe modelul Sonata și oferă 265 CP. Un sistem similar este folosit și de modelul înrudit Kia Sorento. Vor exista și versiuni cu motor pe benzină mild hybrid și diesel.

Modelul a primit și un look nou cu o parte frontală redesenată unde se remarcă o grilă impresionantă și blocuri optice separate.

La interior, materialele au fost îmbunătățite, iar cabina are un aer mai aerisit. Un display tactil de 10.25 este acum prezent în centru înlocuind vechiul ecran de 7 inch. A dispărut și selectorul cutiei de viteze automate în favoarea unui sistem cu butoane.

Noul Hyundai Santa Fe va veni în Europa în luna septembrie.

via Autocar

Adaugati comentariu