Hyundai Seven: conceptul care anunță un noul SUV electric

hyundai seven concept

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu conceptul Seven, model ce anunță un viitor model SUV electric în gama constructorului sud-coreean.

Conceptul Hyundai Seven va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Los Angeles începând din data de 17 noiembrie. Seven anunță un nou model în familia de modele electrice Ioniq ce se va alătura actualului Ioniq 5.

hyundai seven concept

Conceptul Hyundai Seven

Cel mai probabil, viitorul SUV electric va purta numele comercial Ioniq 7. Până la prezentarea oficială a conceptului, Hyundai a publicat câteva imagini teaser. Se poate distinge un detaliu al părții frontale cu lumini LED în stil parametric, dar și elemente de la interior care suferează o atmosferă de lounge.

Viitorul model de serie va avea dimenisuni de SUV full-size și va concura direct cu modele ca BMW iX sau Tesla Model X. Cu acest model electric, Hyundai va viza în special piețele din America de Nord și China. Lansarea modelului de serie este prevăzută pentru anul viitor.

hyundai seven concept

Ca și actualul Ioniq 5, noul SUV electric va folosi platforma e-GMP dezvoltată de grupul Hyundai Motor. Hyundai va crea o identitate distinctă pentru fiecare model din gama Ioniq, iar prima imagine a conceptului Seven ne arată luminile frontale cu tehnologie Parametric Pixel LED.

Via Hyundai

Adaugati comentariu