Hyundai Sonata facelift: design nou pentru sedanul coreean

Hyundai Sonata facelift

Hyundai a operat un facelift pentru modelul sedan Sonata. Sedanul de clasă medie este comercializat pe piețele din America de Nord și Coreea.

Hyundai Sonata, sedanul de clasă medie pe care compania coreeană îl comercializează în Coreea de Sud și America a primit un facelift important. În trecut, Sonata a fost vândută și în Europa, dar coreenii l-au eliminat din ofertă.

Hyundai Sonata facelift

Hyundai Sonata facelift

A opta generație a trecut acum printr-un facelift important care aduce un nou design al părții frontale, design inspirat de cel prezentat și pe noul model Kona. O bandă LED unește toată lățimea părții frontale pentru un look futurist. Mai avem jante cu design nou și un difuzor aerodinamic pentru partea din spate. În gamă va exista și o versiune Sontata N Line cu o serie de accente sportive și jante de 19 inchi.

Hyundai Sonata facelift

La interior, modelul Sonata facelift are o planșă de bord cu ecran curbat format din două display-uri de 12.3 inchi pentru instrumentele de bord și pentru sistemul de infotainment. Nu au fost comunicate detalii tehnice despre motorizările utilizate de noul model Hyundai Sonata.

Cel mai probabil, pentru piața nord-americană, modelul Sonata va folosi un motor turbo de 2.5 litri de 290 CP pentru versiunea N Line.

Hyundai Sonata facelift

Hyundai va prezenta oficial noul model Sonata la Salonul Seul Mobility Show ce se desfășoară între 30 martie și 9 aprilie 2023.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top