i40: noul etalon Hyundai la nivel european

Hyundai a anunțat numele noului său model de clasă C-D pentru Europa: i40. Dezvoltat sub numele de cod ‘VF’, modelul marchează o nouă fază în evoluția Hyundai la nivel de marcă și produs dedicat pieței europene.

i40 va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, în luna martie, și promite să orienteze percepția publicului față de marca Hyundai către un nivel aspirațional, prin designul dinamic adoptat, calitatea de cel mai înalt nivel, performanțele și specificațiile tehnice deosebite. Noul i40 va fi lansat în versiunea de caroserie wagon, varianta sedan urmând la numai câteva luni mai tarziu.

“Avem ambiții înalte pentru marca Hyundai în Europa, iar i40 reprezintă pilonul care va sprijini atingerea obiectivelor noastre pentru 2011 și pentru viitorul apropiat. Ne așteptăm ca nivelul calitativ impus de modelul i40 să continue ascensiunea imaginii Hyundai pe piața europeană și să atragă noi clienți către marcă”, a declarat Allan Rushforth, vicepreședinte Hyundai Motor Europe.

Proiectat în cadrul centrului de cercetare și dezvoltare Hyundai de la Rüsselsheim, Germania, noul i40 reprezintă primul model Hyundai aparținând segmentului CD special dezvoltat pentru clienții europeni. Modelul continuă linia de design ‘fluidic sculpture’, adoptând grila hexagonală reprezentativă pentru noua gamă Hyundai și forme îndrăznețe, ce conferă modelului o apariție sportivă, dinamică, integrând armonios părțile laterale, frontală și spate.

Noul i40 devine totodată cel mai inovativ model Hyundai dedicat publicului european, acesta punând la dispoziție tehnologii prietenoase cu mediul înconjurator, dezvoltate în cadrul programului Blue Drive și o paleta de motorizări la cele mai înalte standarde de performanță, economie de combustibil, plus emisii de noxe extrem de scăzute.

“Modelul i40 îmbină perfect cele patru elemente ce reprezintă valorile Hyundai: confortul, performanța, eficiența și stilul. Designerii și inginerii noștri au livrat mașina care înglobează aspirațiile clienților europeni pentru un model de clasă CD,” a adăugat Allan Rushforth.

i40 va beneficia de programul fără precedent Hyundai ‘Five Year Triple Care’, ce include 5 ani de garanție integrală, transmisibilă și fără limită de kilometri, 5 ani de asistență rutieră și 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

Mai multe detalii referitoare la noul model Hyundai i40 vor fi disponibile în apropierea Salonului Auto de la Geneva 2011, din luna martie, eveniment ce va marca premiera mondială a modelului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top