IAA 2018 Hanovra – începe o nouă eră a vehiculelor comerciale

IAA 2018 Hanovra - începe o nouă eră a vehiculelor comerciale

Salonul Auto Internațional pentru Autovehicule Comerciale din Hanovra (IAA 2018 Hanovra) reprezintă pentru producători momentul optim pentru lansarea noilor tehnologii și a conceptelor care vor marca în viitorul apropiat acest segment auto atât de important pentru dezvoltarea unei economii.

Iată principalele noutăți din acest an de la  IAA 2018 Hanovra

La Salonul de Vehicule Utilitare IAA 2018 din Hanovra, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a oferit primele informații despre conceptul ID Buzz Cargo. Conform reprezentanților producătorului german, versiunea de serie a lui ID Buzz Cargo ar putea ajunge pe piață în anul 2021. Acest concept reprezintă versiunea utilitară a conceptului VW ID Buzz.

Mercedes-Benz Vans a prezentat la IAA 2018 Vision URBANETIC, un concept revoluționar de mobilitate urbană, electric și autonom, care elimină delimitările dintre transportul de persoane și cel de mărfuri.

IAA 2018 Hanovra - începe o nouă eră a vehiculelor comerciale
Mercedes-Benz Vision URBANETIC Cargo-Modul

Renault a prezentat modelul EZ-PRO care, deși este complet autonom, nu renunță complet la factorul uman. Astfel, flota de EZ-PRO este formată dintr-un vehicul-lider, cu un operator care superervizează livrarea bunurilor și decide itinerariul, și mai multe vehicule robotizate, care urmează instrucțiunile liderului, precum vagoanele unui tren urmează locomotiva.

IAA 2018 Hanovra - începe o nouă eră a vehiculelor comerciale
2018 – EZ-PRO

Opel a avut două premiere mondiale pe 19 septembrie la Salonul Auto Internațional pentru Autovehicule Comerciale din Hanovra: versiunea XL cu lungime de 4,75 m a modelului Opel Combo Life și autovehiculul comercial Combo Cargo.

IAA 2018 Hanovra - începe o nouă eră a vehiculelor comerciale
Opel Combo, Opel Combo Life & Opel Combo Life XL

Mercedes-Benz celebrează prezentarea noului său vârf de gamă la Salonul IAA 2018 de la Hanovra cu lansarea seriei speciale Actros Edition 1, limitată la 400 de unități. Camionul promite niveluri nemaiîntâlnite de confort și siguranță, dar beneficiază și de detalii de design exterior unice.

IAA 2018 Hanovra - începe o nouă eră a vehiculelor comerciale
Mercedes-Benz Actros 1863 Edition 1

Nissan prezintă la IAA 2018 Hanovra două versiuni derivate din ”Pick-up-ul Anului 2016”, Nissan Navara: Navara Dark SKY Concept și Navara N-Guard.

https://floteauto.ro/nissan-navara-dark-sky-concept-si-navara-n-guard-la-iaa/

La expoziția IAA de la Hanovra, Scania a prezentat modelele hibrid (HEV) și plug-in hibrid (PHEV) bazată pe noua sa gamă urbană. Modelele hibrid pot fi comandate din noiembrie 2018, iar cele plug-in hibrid din 2019.

Scania L 320 6×2 hybrid

DAF expune o serie de soluții inovatoare la IAA 2018, printre care modelele LF Electric și CF Electric pentru distribuție urbană de tonaj mediu și greu, precum și modelul CF Hybrid. Aceste soluții au fost dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de îmbunătățirea a calității aerului din orașe, precum și pentru reducerea emisiilor de CO2.

Adaugati comentariu