IAC 2018: Cupa Domnesti-Arges

IAC 2018: Cupa Domnesti-Arges

Argeșenii se pot bucura pe 5 și 6 octombrie de o experiență de neuitat, la ei acasă. Cel mai atractiv campionat de îndemânare auto din țară, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, revine, pentru a doua oară în acest an, la Domnești – Argeș.

IAC 2018: Cupa Domnesti-Arges

CUPA DOMNEȘTI – ARGEȘ se va desfășura:

– vineri, 5 octombrie 2018: 14:00 – 20:00, antrenamente libere

– sâmbătă, 6 octombrie 2018:

10:30 – antrenamente cronometrate

 

12:30 – manșa 1 de concurs

 

14:30 – manșa 2 de concurs

 

17:30 – festivitatea de premiere

 

Concursul de îndemânare auto International Autotest Challenge, organizat de Asociatia “GT Auto Club Sportiv” și Automobil Clubul Român, ajuns la a șasea etapă și ultima din acest an, se bucură de generoasa susținere a Primăriei din Domnești pentru a organiza în cele mai bune condiții un eveniment care a captivat inimile publicului.

A devenit deja o tradiție ca argeșenii să se adune în weekendul de concurs la Târgul Săptămânal Domnești, un loc potrivit, nu departe de Uzina de Autoturisme Pitești, ca să-și ovaționeze participanții, mulți dintre ei, în numar din ce în ce mai mare, fiind localnici.

La final de campionat, se anunță o competiție fierbinte, această etapă fiind hotărâtoare în stabilirea campionilor IAC pe grupe, clase, open și echipe. În Clasamentul Open, lupta se va da între piteșteanul Mihai Șurubariu, primul clasat până în acest moment, cu 77 de puncte și Ovidiu Ponea, din Mioveni, cu 74 de puncte. Câștigătorul acestei etape va desemna Campionul!

Dar, dacă nu ești încă un as al șoselelor, nu te lăsa intimidat. Concursul e deschis oricui. Se pot înscrie nu doar piloți cu experiență în îndemânarea auto, ci orice automobilist pasionat, stăpân pe volan și cu reflexe bune. Iar dacă reflexele nu sunt grozave, te poți delecta cu ale altora, aplaudând de pe margine, într-o atmosferă incendiară. Concurenții vor trebui să parcurgă un traseu prestabilit, trecând printre jaloane fără a le atinge, schimbând direcția de mers și executând viraje strânse și foarte strânse. Desigur, totul contra cronometru!

Nu ezita să te înscrii. Contactează-ne, sigur vom găsi o grupă potrivită pentru tine: competiția se adresează piloților debutanți și avansați, în funcție de cilindree, puterea motorului și vechimea în aceste competiții, incluzând o grupă pentru șoferițe și una pentru tineri peste opt ani (cu acordul și în prezența părintilor).

Grupa Debutanți (D) Clasa D1 – cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 – 100-150 CP

Grupa Juniori (J) Clasa J1 – tineri cu vârsta între 8 și 14 ani, Clasa J2 – 14-18 ani

Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 – automobile cu cilindreea nominală 1600-2000 cmc, Clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală 2000-3000 cmc, Clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

Grupa Femina (F)   concurente de sex feminin

Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).

 

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la: Metabond, Tegee International, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

 

Adaugati comentariu