Iată noua Dacia Duster Pick-up. Când poate fi comandată

Dacia Duster pick-up (6)

Dacia Duster e mașina super practică și ultra accesibilă, care a dat peste cap topurile de vânzări în clasa sa pe teritoriul Europei. Un producător de caroserii îi schimbă însă destinația și transformă micul SUV într-un vehicul commercial. Faceți cunoștință cu noua Dacia Duster pick-up.

Citește șiCât costă o Dacia Duster cu noile motoare care folosesc AdBlue 

Noul Dacia Duster pick-up în versiune 2018 este produs de Romturingia, cei care au creat și prima generație a mini-camionetei Duster cu patru ani în urmă. Aproximativ 500 de unități au fost create atunci, toate vândute unui singur client.

Citește șiCât costă Dacia Dokker Pick-Up și în ce țară se poate comanda

Dacia Duster pick-up (2)

Top 10 vânzări SUV-uri mici în Europa:

Duster ajunge pe locul 2 după primele opt luni

Pe durata IAA Hannover Commercial Vehicle Show, compania a preznetat pick-up-ul care are la bază cea de-a doua generație a modelului Dacia Duster. Partea frontală a primit o grilă modificată discret și faruri cu semnătură luminoasă nouă, dar după montantul central, lucrurile se schimbă radical. Portierele din spate, bancheta și portbagajul au fost înlocuite cu o benă.

Dacia Duster pick-up (5)

Modelul anterior construit de Romturingia a fost disponibil și cu o cabină dublă, deci ne putem aștepta la același tratament și în cazul noului Duster.

Producătorul de caroserii nu a umblat la gama de motorizare, așa că Dacia Duster pick-up va fi disponibil cu motorul turbodiesel Blue dCi cu 115 cai putere și cuplu de 260 Nm.

Dacia Duster pick-up (3)

Romturingia nu a făcut publice planurile referitoare la noul model.

Tot ca vehicul comercial, Dacia a construit Fiskal, autoutilitara se comercializează exclusiv în Austria începând cu 2014. Peste hotare, Dacia vinde și Dokker pick-up, dedicată companiilor care se ocupă de transporturi de mărfuri ușoare.

Sursă: Romturingia.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top