Iată noul Volkswagen Passat. Când va fi disponibil?

Noul Volkswagen Passat (4)

Noul Volkswagen Passat pentru America a fost prezentat pentru a revigora segmentul limuzinelor. Mașina va fi expusă la Salonul Auto de la Detroit, care își deschide porțile astăzi.

Prezentat de Volkswagen America drept un model nou-nouț, noul Volkswagen Passat este, în realitate, un facelift. Doar 41.401 unități au fost vândute anul trecut în Statele Unite, marcând declinul segmentului. Ford și General Motors au anunțat deja că nu vor mai marșa în direcția limuzinelor, așa că Passat rămâne fără un rival veritabil.

Noul Volkswagen Passat (2)

Noul Passat primește o parte frontală revizuită cu o grilă de dimensiuni mai mari și blocuri optice restilizate. Modelul care apare în fotografiile oficiale primește pachetul exterior R-Line, care îi aduce o bară față mai agresivă, prize de aer false pe aripi și jante din aliaj în două nuanțe.

Silueta limuzinei arată acum mai sportiv și mai aerodinamic și beneficiază de un look mai modern. Partea din spate primește stopuri mai înguste, care subliniază lățimea mașinii și țevi de evacuare de culoare neagră.

Noul Volkswagen Passat (1)

Modificările au vizat și interiorul sedanului, acolo unde își face apariția un bord nou, ventilații cu aspect nou, care par se întind de-a lungul întregului bord, deși este doar un truc vizual. Un sistem multimedia nou și un nou instrumentar de bord se regăsesc acum în cabina noului Passat american, care seamănă cu cel care este deja disponibil pe piața din China.

Sub capota mașinii se va regăsi motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 176 de cai putere și un cuplu de 280 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte, care expediază puterea către puntea din față. Nemții taie de pe listă motorul de 3,6 litri, care dezvolta 283 de cai putere.

Noul Volkswagen Passat (3)

Mașina va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit și va ajunge la reprezentanțele din Statele Unite în această vară.

Adaugati comentariu