Iată prețurile modelelor Volvo S90 / V90

Volvo S90

Forum Auto a anunțat prețurile pentru cele mai noi modele din gamă: Volvo S90 și V90. Acestea pornesc de la 50.150 euro cu TVA pentru sedan și 52.600 euro cu TVA pentru varianta estate.

Pentru aceste sume, nava amiral a suedezilor oferă cel mai impresionant nivel de echipare standard din clasă, mai ales în cazul sistemelor de siguranță. Echiparea de bază, numită Momentum, oferă o serie de dotări incluzând faruri LED daylight cu activarea/dezactivarea automată a fazei lungi, sistem multimedia Sensus Connect High Performance cu amplificator de 330W, ecran color și sistem de navigație precum și recunoașterea semnelor de circulație. În plus, alte sisteme precum cele de asistență la părăsirea benzii de rulare și a carosabilului, sistemul de frânare automată la iminența unui impact frontal, cu detectarea pietonilor și cicliștilor, respectiv pilotul automat adaptiv asigură un grad de siguranță deosebit. Și cum noile variante sunt și luxoase, echiparea de bază include tapițerie de piele Moritz, scaune Comfort, climatizare automată cu două zone și sistem de control al calității aerului Clean Zone Technology.

Volvo V90

Să pășim la nivelul următor cu echiparea Inscription, pentru a primi jante de 18 inci, habitaclu garnisit cu lemn, instrumente de bord cu afișaj digital pe ecranul de 12.3 inci și patru setări pentru modul de condus. Mai mult, scaunele îmbrăcate în piele Nappa, reglabile electric și cu memorie, farurile cu iluminare LED și cheia îmbrăcată în piele, precum și o serie de elemente cromate scot din buzunar încă 4.200 de euro.

Volvo S90

Oferta de motoare include două propulsoare pe benzină și două diesele, disponibile exclusiv cu transmisie automată cu 8 trepte, toate îndeplinind normele Euro 6. Începem cu versiunea diesel de bază, numită D4, capabilă să producă 190 CP dintr-o capacitate cilindrică de 2 litri și să se mulțumească, în medie, cu 4.5 l/100 km (118 g/km CO2). Echipat astfel, sedanul costă 50.105 euro, în timp ce prețul break-ului este de 52.600 euro.

Volvo S90

Pentru cei dornici de putere mai mare, motorul în 4 cilindri este modificat pentru a produce 235 CP și 480 Nm și este oferit doar în combinație cu tracțiune integrală. În varianta sedan, prețul este 55.224 euro, iar în versiunea break – 68.830 euro. Consumul de combustibil se menține în limite decente, fiind necesari doar 5.1 l/100 km.

Motoarele pe benzină au o capacitate cilindrică de 2 litri și produc 254 CP în cazul variantei T5, respectiv 320 CP, în cazul versiunii T6, echipată exclusiv cu sistemul de tracțiune integrală.

Spectaculosul motor Plug-In Hybrid ce dezvoltă 400 CP și consumă doar 2.1 l/100 km nu este încă disponibil în România.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top