Iată prețurile oficiale în România pentru noul BMW X1

Dacă vrei să afli mai multe despre noul SUV din clasa compactă de la BMW – BMW X1 – poți citi materialul nostru de aici, însă ceea ce nu vei găsi acolo sunt prețurile din România pentru acest model de succes al bavarezilor.

Între timp, însă, lista completă cu prețurile fiecărei motorizări și ale fiecărei echipări a devenit disponibilă, la fel ca și data primelor livrări: 24 octombrie 2015.

Noutățile cele mai importante ale modelului BMW X1 sunt legate de dimensiunile sale mai mari, de multitudinea de dotări care până acum nu erau disponibile decât în segmentele superioare, dar și de gama complet nouă de motorizări precum și de o optimizare a sistemului de tracțiune integrală xDrive.

În ceea ce privește dotările, noul BMW X1 va beneficia pentru prima dată de lăudatul sistem Head-Up Display care nu cobora mai jos de modelul X3 până acum, precum și de o serie întreagă de sisteme de asistență electronică grupate sub numele Driving Assistant Plus.

 

Revenind la prețuri, cel mai accesibil BMW X1 va fi modelul X1 sDrive18d în echiparea STANDARD care va costa 33.666 euro cu TVA inclus. Este vorba despre un motor diesel de de doi litri şi 150 de cai putere însă fără tracţiune integrală.

Un model din zona de mijloc a gamei noului BMW X1 este X1 xDrive20d ADVANTAGE care vine cu un preț de 40.362 de euro cu TVA inclus. Modelul are tracțiune integrală, însă nu vine echipat standard cu transmisia automată, aceasta fiind o opțională de 2.210 euro cu TVA inclus.

În fine, modelul BMW X1 de top – cel puțin în ceea ce privește prețul – este X1 xDrive25i (AT) într-una dintre cele două echipări xLINE sau SPORT LINE. Acesta costă 46.376 de euro cu TVA inclus și vine cu tracțiune integrală și transmisie automată,  pe lângă alte dotări și elemente de design suplimentare.

Această a doua generație BMW X1 vine să ducă mai departe succesul celei dintâi care a deschis o nouă categorie în segmentul premium și s-a vândut în peste 730.000 de unități din momentul lansării.

Adaugati comentariu