Idei de afaceri cu mașina personală

Mașina personală te poate ajuta să dezvolți idei de afaceri profitabile pe termen lung. Nu te gândi că te vei îmbogăți peste noapte, dar vei reuși să aduci un aport salariului tău actual.

Iată trei idei de afaceri care merită luate în considerare:

  1. Carvertising sau publicitatea pe mașina personală. Sunt convinsă că ai văzut prin oraș acest timp de publicitate, mai ales pe taxiuri. „Așadar, poți primi o sumă lunară, în baza unui contract, doar pentru a purta aplicată o reclamă pe mașina ta.”Acest tip de publicitate promovează branduri, produse si servicii. „Este o reclamă eficientă întrucât se află tot timpul în mișcare, poate fi văzută zilnic de un număr foarte mare de oameni și atrage atenția participanților în trafic.” Foarte multecompanii folosesc acest tip de publicitate, știind că este un mod dinamic și eficient în promovarea diverselor produse și servicii. Mai exact, acest tip de publicitate constă în lipirea unui autocolant pe mașina personală, pe o anumită perioadă de timp. Pentru acest lucru însă, mașina trebuie să arate impecabil și să parcurgă mulți km prin oraș.
  2. Drive me home – da, are multe în comun cu serviciul de taxi, diferența fiind că se închiriază șoferul pentru a conduce mașina, în cazul în care, să zicem că o persoană a consumat băuturi alcoolice. Acest serviciu nu include mașina ta personală, ci doar abilitățile de șofer.

Vezi pe MissAuto continuarea articolului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top