Idei de vacanță. Destinații de vacanță europene

idei de vacanță

Dacă încă mai cauți un loc unde să-ți petreci vacanta de vară și ai vrea să călătorești în Europa, îți propunem câteva destinații. Vei descoperi istoria si cultura altor tari, dar si oameni ospitalieri.

Înainte de a lua o decizie în privința locului în care ai vrea să mergi în concediu, asigură-te că știi ce anume îți dorești: confort sau avertură, cunoașterea pe cont propriu a unei culturi diferite sau prin intermediul unui ghid.

Estul Europei are destinații mai ieftine comparativ cu țările vestice, iar dacă-ți dorești să vizitezi și alte țări decât a noastră, nu evita Budapesta, capitala Ungariei. Recunoscută pentru frumusețea și farmecul ei, districtul istoric va fi o experiență pe care o vei uita cu greu. De-a lungul întregului oraș sunt hoteluri cu un design incredibil și pentru un preț extraordinar de mic poți petrece câteva seri bucurându-te de cele mai alese bucate ori relaxându-te în băi publice faimoase.

Bulgaria este una dintre cele mai ieftine destinații de vacanță. Este o țară frumoasă, cu locuri uimitoare și o cultură asemenea. Oamenii sunt calzi și primitori. Chiar dacă cea mai bună lună în care s-o vizitezi este septembrie, vara te poți relaxa de-a lungul plajelor ei liniștite și însorite, departe de stresul orașului.

Atena, Grecia, este unul dintre orașele cele mai căutate de turiștii din toată lumea, care vin cu miile aici. Locul acesta a fost binecuvântat cu o cultură bogată care a trezit întotdeauna interesul călătorilor. Cu siguranță nu te vei plictisi, pentru că ai multe activități și o mulțime de obiective turistice de vizitat.

MAI MULTE AICI

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top