Imagini cu primul MINI electric. Când va fi gata?

MINI-Electric-Concept-18

Apar primele imagini cu primul MINI electric. Casa britanică a făcut publice două clipuri teaser în care apare mașina cu emisii zero, care va purta denumirea MINI Cooper SE.

Conceptul MINI electric, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2017, devine model de serie. Acesta va fi prezentat pe 9 iulie și va intra în producție în luna noiembrie.

MINI-Electric-Concept-14

Sunt șanse mari ca modelul să primească sistemul de propulsie de la BMW i3S, care integrează un motor electric cu 184 de cai putere și 270 Nm. Energia va fi stocată într-o baterie de 33 kWh.

În mai multe state europene, cum ar fi Germania, Franța, Olanda, Norvegia și Suedia, viitorul MINI Cooper SE poate fi deja rezervat. Și clienții din Marea Britanie, Italia și Spania vor putea efectua o pre-comandă, înainte ca mașina să fie prezentată în versiune de serie.

MINI electric cu forță MAXI. Tractează o aeronavă de 150 de tone!

Până la prezentarea oficială, primul MINI electric apare în patru teasere video, cu durate între 15 și 53 de secunde, cel mai lung integrând toate celelalte clipuri. Modelul este plasat într-un mediu urban, dinamic, și este însoțit de motto-uri cum ar fi “Încărcat cu pasiune” sau “Transformă viața în oraș”. În imagini apare și primul model MINI, de la începutul anilor ’60.

Adaugati comentariu