Imagini în premieră cu Hyundai i20 Active – surogat de SUV

Hyundai pregăteşte lansarea unei versiuni de life-style, cu iz de crossover, a noului i20. Intitulată i20 Active, aceasta a fost deconspirată în avanpremieră de publicaţia olandeză AutoWeek.

După ce luna trecută acelaşi site ne prezenta un set de fotografii spion, cu versiunea necamuflată a noului model, acum avem parte de primele imagini oficiale, ce dezvăluie în totalitate designul lui i20 Active.

Varianta de outdoor a noului Hyundai i20 pare să preia reţeta clasică patentată cu succes de modele precum VW Polo Cross sau Opel Adam Rocks. Garda la sol va fi înălţată cu 20 mm, iar exteriorul va fi ornat cu ornamente din plastic cu rol de protecţie pentru praguri, paraşocuri şi pasajele roţilor.

Comparativ cu modelul convenţional, Hyundai i20 Active este mai lung cu 10 mm, mai lat cu 26 mm şi mai înalt cu 50 mm, urmând să primească şi un set de bare de amarare longitudinale pentru plafon. Capacitatea de încărcare a portbagajului va fi identică: 285 litri. Tracţiunea va rămâne exclusiv pe roţile din faţă, un sistem 4×4 nefiind inclus nici pe lista de opţionale.

Gama de motorizări nu aduce noutăţi majore. Clienţii pot opta pentru aceleaşi unităţi de 1,2 litri şi 82 CP pe benzină şi 1,4 litri şi 90 CP, diesel.

Potrivit primelor informaţii obţinute de publicaţia olandeză, versiunea Active a lui i20 ar putea fi dedicată exclusiv pieţei din India. Disponibilitatea noului model pe piaţa din Olanda a fost infirmată de importatorul local.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top