Imagini în premieră cu noul Jeep Wrangler

Noul Jeep Wrangler își dezvăluie ultimele secrete de design, în avanpremiera debutului oficial, anticipat pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Primele imagini via JLWranglerForums.

Actuala generație este prezentă în showroom-urile Jeep de unsprezece ani. În ultimele luni, noul Wrangler a fost surprins deja de mai multe ori, însă de fiecare dată bine camuflat. Acum, așteptarea a luat sfârșit, iar forma finală a noului Wrangler a fost deconspirată de ghidul de utilizare al mașinii, apărut în avans online.

Știm deja că noul Wrangler arată în mare parte ca predecesorul său, rezultatul fiind o mașină pe care trebuie să o priviți de trei ori pentru a vedea diferențele de design. Totuși, din punct de vedere tehnic totul va fi nou, iar Jeep va construi noua iterație a legendei off-road pornind de la o platformă complet nouă.

Pentru prima dată, vedem și interiorul noului Jeep. Noua planșă de bord, cu liniile sale drepte, arată mai presus de toate funcțional, direcție de stil care se potrivește de minune cu caracterul mașinii. Noul Wrangler primește un ecran de 5 inch pe consola centrală; versiuni mai generoase cu 7 și 8,4 inch se află, de asemenea, pe lista de opțiuni. Instrumentația este, de asemenea, parțial digitalizată, un ecran de 3,5 inch dedicat computerului de bord fiind încadrat de ceasurile clasice de bord. Contra cost este disponibilă și o versiune mai mare, de 7 inci, alături de un sistem de pornire și acces fără cheie Keyless Entry și de un soft top acționat electric.

Jeep va apela la un mix de materiale, respectiv la oțel și aluminiu, pentru construcția noului Wrangler. În ceea ce privește, cutiile de viteze, clienții vor putea opta pentru o transmisie manuală cu 6 trepte sau pentru una automată cu 8 trepte. De asemenea, Wrangler beneficiază de un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri, alimentat cu benzină, capabil să tracteze 907 kg în versiunea cu trei portiere și 1.587 în cea cu cinci. Din ofertă va face parte și un motor diesel CRD de 2.8 litri. Un V6 de 3,6 litri va fi adăugat ulterior pe lista de motorizări.

jeep-wrangler (3)

Adaugati comentariu