Imagini noi cu modelul electric Fiat 600

Fiat 600 electric

După ce o serie de imagini neoficiale cu noul Fiat 600 electric au ajuns online, constructorul italian dezvăluie noul model într-un clip video. Lansarea oficială ar urma să aibă loc în luna iulie.

Deși nu a fost lansat oficial, Fiat dezvăluie complet noul model electric Fiat 600 într-un clip video publicat pe canalul de YouTube al mărcii italiene. Modelul poate fi văzut în detaliu, având silueta unui SUV urban. Noul model va împarte platforma tehnică e-CMP2 cu noul Jeep Avenger, urmând să fie produs în aceeași uzină a Grupului Stellantis, la Tychy, Polonia.

Fiat 600 – imagini noi

Elementele de design sunt comune cu actualul Fiat 500 electric, iar la interior se remarcă planșa de bord digitală și un al doilea ecran central pentru sistemul infotainment Uconnect. Deși nu au fost comunicate date tehnice oficiale, cel mai probabil noul Fiat 600 va utiliza același tren de rulare ca și Jeep Avenger: motor electric amplasat pe puntea față de 156 CP și o baterie de 54 kWh (51 kWh, capacitate netă).

Fiat 600 electric

Ca și Jeep Avenger, este de așteptat ca Fiat 600 să fie oferit și cu motorizare clasică pe anumite piețe europene (Italia, Spania și Polonia). Motorul termic utilizat va fi unitatea de 1.2 litri cu trei cilindri.

Noul Fiat 600 va elimina din gamă actualele modele 500X și 500L. Fiat 500X există în gama italienilor din 2014, modelul împărțind aceeași platformă cu modelul Jeep Renegade. Un facelift a fost adus modelului 500X în vara anului 2018.

Lansarea oficială ar urma să aibă în data de 4 iulie, dar acest lucru nu a fost confirmat oficial.

Via Autocar

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top