Imagini noi cu Peugeot 508 Sport Engineered: versiunea sportivă de 360 CP

Peugeot a publicat imagini nou cu versiunea performantă a modelului 508. Numită 508 Sport Engineere sau PSE pe scurt, acest model folosește un sistem plug-in hybrid de 360 CP.

Versiunea sportivă a sedanului Peugeot 508 a fost prezentată în formă de concept la începutul anului 2019, iar apoi în luna februarie Peugeot a prezent o serie de imagini statice cu versiunea de pre-serie a noului model.

Peugeot 508 Sport Engineered va fi prezentată oficial în cursul acestui an, iar până atunci Peugeot a publicat un set complet de imagini surprinse pe circuitul de la Le Castellet din Franța.

Peugeot nu a dat, însă, nici un fel de detalii suplimentare legate de modelul 508 PSE. Știm că versiunea performantă va folosi un sistem plug-in hybrid cu un total de 360 CP. Sistemul este compus din motorul pe benzină PureTech de 1.6 litri și 200 CP și două motoare electrice: unul de 100 CP pe puntea față și altul de 200 CP pentru puntea spate.

Peugeot nu a comunicat încă capacitate bateriei pentru modelul de serie, conceptul fiind echipat cu un acumulator de 11.8 kWh ce oferea o autonomie în mod full-electric de 50 km.

Peugeot 508 PSE va fi primul model din gama constructorului francez dezvoltat sub logo-ul Sport Engineered.

Adaugati comentariu