Imagini oficiale cu interiorul modelului electric Volkswagen ID.4

Volkswagen a prezentat oficial primele imagini cu interiorul noului model electric ID.4.

Al doilea model din familia de modele electrice Volkswagen va fi prezentat în luna septembrie, iar producătorul german își continuă campania de teasing.

Cele mai noi imagini oficiale publicate ne prezintă interiorul modelului german. Din imagini descoperim un interior dominat de ecrane digitale cu un layout similar cu cel al modelului VW ID.3.

Pe consola centrală este amplasat un display tactil orizontal, iar sub el pot fi observate o serie de comenzi similare cu cele din cea mai nouă generație a modelului Golf. În fața celui de la volan se afla un al doilea display configurabil, iar în dreapta acestuia este poziționat selectorul cutiei de viteze.

Volkswagen mai spune că poziția la volan este înaltă, iar pasagerii au la dispoziție spațiu similar cu cel dintr-un SUV de segment mediu. Scaunele sunt tapițate cu materiale ce conțin în 20% plastic din sticle reciclate.

Opțional, Volkswagen ID.4 poate fi echipat cu plafon panoramic, iar lumina ambientală poate fi setată în 30 de nuanțe de culoare.

Volkswagen a mai comunicat că volumul de încărcare pentru portbagajul modelului ID.4 este de 543 litri.

ID.4 – VW anunță primul SUV electric pe platforma MEB

Via Volkswagen

Adaugati comentariu