Advertisement

IMAGINI SPION cu Dacia Duster Pick-up Double Cab

Dacia Duster Pick-up Double Cab este vedeta celor mai noi fotografii spion surprinse pe străzile de la Mioveni. Noua versiune este dezvoltată de Romturingina, la cererea Renault România, şi se va alătura celei existente, cu cabină simplă.

Noile modele de pre-serie sunt, evident, construite pornind de la noul Duster Facelift, lansat în toamna lui 2013. Interesant este că stopurile sunt, însă, complet diferite, integrând tehnologia LED. Proiectul Duster Pick-up a plecat de la cererile venite din partea marilor clienți de flote, precum Petrom și GDF, pentru un model polivalent, cu o suprafață de încărcare generoasă, neacoperită și bune aptitudini în teren accidentat.

“Principalii clienți ar putea fi firmele mari care au nevoie de flote pentru activitățile de teren, cele de telefonie, de exemplu, care caută o mașină robustă, cu tracțiune 4×4 și cu spațiu util de încărcare, și asta la un preț bun”, ne-a precizat o sursă din interiorul Dacia, care este familiarizată cu vânzările de flote.

Marile avantaje ale modelului dezvoltat de Romturingia sunt costurile reduse de transformare a SUV-ului Duster într-un pick-up și folosirea unui număr cât mai mare de subansamble comune cu versiunea de serie. Duster Pick-up cu cabină simplă oferă cu două locuri și o lunetă de dimensiuni medii, protejată de un grilaj suplimentar. Bena are o lungime de 1,7 metri și dispune de o sarcină utilă de aproximativ 400 kilograme.

Romturingia, companie 100 românească cu sediul în Argeș, la Câmpulung Muscel, este un carosier independent specializat în realizarea de vehicule utilitare derivate din modelele de serie produse de Dacia, printre rezultatele colaborării cu constructorul de la Mioveni numărându-se și ambulanțele bazate pe precedenta generație Logan MCV.

Sursă foto: Facebook

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top